Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Лаос

Имоти за продажба в Лаос

Лаос е страна от Югоизточна Азия, пресечена от река Меконг и известна със скалиста територия, френска колониална архитектура, племенни селища по хълмовете и будистки манастири. Виентян е столицата и в него се намира паметникът на оня Луанг, където монахът съдържа онова, за което се смята, че е гръдната кост на Буда. Граничи на север с Китай, на изток с Виетнам, на юг с Камбоджа, на запад с Тайланд и на северозапад с Бирма.

В страната настъпиха много промени, много от тях положителни. Външните инвестиции видимо подобряват стандарта на живот и правителството постига напредък в подобряването на инфраструктурата.

Цените на имотите и разходите за живот в Лаос са много ниски. Цените за апартаменти във Виентян варират от 1000 до 4000 долара на квадратен метър.

Въпреки че чужденците нямат право да притежават земя в Лаос, броят на чуждестранните инвеститори от Китай, Виетнам и Тайланд през последните години непрекъснато нараства.

Хората от Лаос представляват само 40% от клиентите, които се интересуват от закупуване на имоти за продажба в Лаос, останалите са чужденци, може би 20% китайци, 10% корейци, виетнамци и западни.

Сега Виентян и 12-те икономически зони изпитват строителна ярост, подкрепена от тридесетгодишния икономически растеж на страната и скока на чуждестранните инвестиции.

Повечето сгради се случват в икономическите зони, въведени от правителството, за да привлекат както местни, така и чуждестранни инвеститори, заинтересовани от закупуване на имоти за продажба в Лаос. Например в специалната икономическа зона, че в момента се изграждат кули за етажна собственост LuangMarsch 18. Две други етажни етажни сгради на 45 етажа са предназначени за строителство в специфичната икономическа зона на Thakhek като част от проекта ThakhaekDreamworldCity.

Очаква се търсенето на имоти за продажба в Лаос да продължи да нараства през следващите няколко години на фона на силен икономически растеж и непрекъснатия приток на преки чуждестранни инвестиции в страната

  •  
    Преместване в Лаос. Емигранти и живеят в Лаос

        Има цели, които a priori се отхвърлят, защото са малко известни или просто поради липса на адекватна информация. Е, ние в Realigro сме тук заради това. Както можете да разберете досега, ние винаги искаме да дадем възможност на нашите читатели да се запознаят и да намерят различни алтернати ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 5177

За продажба Тристаен, Лаос, Vientiane Capital, Vientiane, center

74,711.56BGN
За продажба
Тристаен

150 m²
Година на завършване: 2010. Цена: от 36200 Евро. Квадратни метри: 36,2 до 150. Един истински рай с 240 различни стила и различни размери студия, апарт...
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB